Χρώματα

Chalk Paint & More

Ετσι λοιπόν – μετά από ατελείωτους πειραματισμούς – επιλέξαμε τον καλύτερο σύμμαχο στη όλη διαδικασία: την εγγλέζικη εταιρία Vintro Paint, της οποίας είμαστε επίσημοι πιστοποιημένοι εκπρόσωποι (stockists).

Η Vintro Paint Ltd είναι μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής χρώματος, οι εγκαταστάσεις της οποίας παράγουν χρώματα για σχεδόν 100 χρόνια και πολλές από τις συνταγές των χρωμάτων τους χρονολογούνται ακόμα και από το 1771. Αυτή η πλούσια ιστορία και κληρονομιά προσφέρει στην εταιρία την απαραίτητη εμπειρία για τη παραγωγή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, τα οποία συνεχώς επιδιώκει να εξελίσει και να κάνει πιο φιλικά στο περιβάλλον. Χαρακτηριστικά όλων των προιόντων της είναι η σταθερότητα και το απίστευτο βάθος των χρωμάτων της και η πυκνή, κρεμώδη υφή τους, γεγονός που συμβάλει στην ασυναγώνιστη απόδοση, εξαιρετική κάλυψη και ανώτερη ανθεκτικότητά τους.

Τα χρώματα κιμωλίας Vintro Chalk Paints, σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε μόνοι σας τον χώρο σας – εύκολα και οικονομικά – αλλάζοντας όψη στα έπιπλά σας και σε οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε. Είναι τα πιο σύγχρονα και τεχνολογικά εξελιγμένα χρώματα κιμωλίας, με την μεγαλύτερη καλυπτικότητα ανά λίτρο (εργοστασιακές προδιαγραφές 19,5 τ.μ./λίτρο), ασύγκριτη ποιότητα & διάρκεια αποτελέσματος. Είναι οικολογικά και πιστοποιημένα για ασφαλή χρήση σε παιδικά δωμάτια και αντικείμενα (ΕΝ71-03). Τα χρώματα έρχονται σφραγισμένα από την Βρετανία, κάτι που εγγυάται την μέγιστη δυνατή σταθερότητα τόσο της ποιότητας όσο και της απόχρωσης.

Και φυσικά εμείς, στο Past Perfect, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας (τηλεφωνικά ή με μήνυμα) για οτιδήποτε πραγματικά χρειαστείτε κατά τη διαδικασία του βαψίματος …. ακόμα και εάν σας φαίνεται μικρό ή χαζό, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!! Γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και φυσικά … έχουμε τον ίδιο στόχο : Να μείνετε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και να συνειδητοποιήσετε πόσο απλό και εύκολο είναι να ανανεώνεις το χώρο σου !!!

Χρώματα κιμωλίας

Μεταλλικά χρώματα

Χρωματολόγιο