Χρώματα κιμωλίας

Chalk Paint & More

Τα Vintro Chalk Paint® είναι πρωτοποριακά, οικολογικά, διακοσμητικά χρώματα με βάση το νερό που είναι κατάλληλα για όλες τις επιφάνειες χωρίς να απαιτείται καμία προηγούμενη προεργασία. Τα χαρακτηριστικά του προιόντος είναι τέτοια ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς κόπο και χωρίς την ανάγκη οποιασδήποτε προετοιμασίας.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και σε επιφάνειες όπως ξύλο (λουστραρισμένο ή ακατέργαστο), MDF, μελαμίνες (π.χ. ντουλάπια κουζίνας), μέταλλο, πλαστικό, γυαλί, ύφασμα, τούβλα, πλακάκια, πέτρα, τοίχο, μάρμαρο δίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα τα οποία διαρκούν για χρόνια. Είναι ιδανικά για αναπαλαιώσεις επίπλων καθώς είναι πολύ εύκολα στην εφαρμογή αλλά και είναι ιδανικά για τη δημιουργία ειδικών εφέ και πατίνας.

Έχουν εντυπωσιακές ιδιότητες προσκόλλησης, στεγνώνουν γρήγορα, είναι άοσμα, φιλικά προς το περιβάλλον και φυσικά είναι απολύτως ασφαλή για παιδικά δωμάτια και έπιπλα σύμφωνα με την πιστοποίηση ΕΝ 71-3.

Εχουν εξαιρετική κάλυψη με το πρώτο χέρι, πολύ μεγάλη καλυπτικότητα και ανώτερη ανθεκτικότητα.  Η εξαιρετική τους ποιότητα και καλυπτικότητα τα διαφοροποιεί σε σχέση με άλλα σχετικά προϊόντα της αγοράς καθώς είναι τα πλέον σύγχρονα και εξελιγμένα που κυκλοφορούν και τα μόνα που παρέχουν επαγγελματικά αποτελέσματα, χωρίς τη μεσολάβηση επαγγελματία!

Πωλούνται σε δύο συσκευασίες 125 ml με κάλυψη έως 2 τ.μ. και 1 lt με κάλυψη έως 19,5 τ.μ.

Παρότι τα Vintro Chalk Paint είναι πολύ ανθεκτικά από μόνα τους, επειδή έχουν ανοιχτούς πόρους για μέγιστη ανθεκτικότητα συνιστούμε να σφραγίζετε πάντα το χρώμα με κάποιο από τα ειδικά κεριά ή βερνίκια νερού της εταιρίας. Δείτε τα κεριά και βερνίκια εδώ.

Διατίθενται σε 57 εκπληκτικές αποχρώσεις, οι οποίες μπορούν εύκολα να αναμιχθούν ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό χρώμα. Δείτε το χρωματολόγιο εδώ.